RaceINK Tattoo Show v Bratislave

Tetovacia súťaž konečne aj v Bratislave!

Súťaž ponesie názov RaceINK Tattoo Show a ako už samotný názov napovedá – jej témou budú preteky. Preteky tatérskych štúdií o to najlepšie vyhotovené tetovanie na show.

RaceINK sa uskutoční 23. septembra v Mystery Pube na Miletičovej 21 so vstupom pre verejnosť od 11:OO.

Súťaže sa zúčastní 11 tatérskych štúdií, čo z 1. ročníka tejto show robí akciu menšieho charakteru, ale o to viac jej pridá na kamarátskej atmosfére. Dobrá atmosféra a utuženie tatérskej scény na Slovensku je jej hlavným cieľom. Ako spoluorganizátori súťaže budeme dbať práve na jej bezproblémový chod a priateľskú atmfosféru po celý čas jej trvania.

Naše štúdio Black Horse Tattoo Bratislava sa súťaženia aktívne nezapojí a naši členovia NEBUDÚ ani v porote, aby sme zachovali koncept FAIR – PLAY pre tento, ale i ďalšie ročníky show.

Dôraz na to kladieme najmä pre to, pretože vieme, že iné show na tomto pohoreli a odmietame show zaradiť do kategórie s nálepkou – zmanipulovaná. Jediné na čom pri udelovaní cien pre štúdia bude záležať nebude ich meno, ale samotná práca, ktorou sa na show odprezentujú. O udelení cien bude rozhodovať odborná porota zložená zo skúsených tatérov, ktorý pôsobia na našej tetovacej scéne už roky. Menovite sa bude jednať o troch porotcov, ktorými budú;

Tatér Lubicio zo svojho tetovacieho štúdia Tattoo NR

Tatér Axli z tetovacieho štúdia Black Diamond Tattoo BA

a tatér Tomáš Chvostík

Všetci členovia poroty majú bohaté skúsenosti s tetovaním ako takým a ich úlohou bude zhodnotiť viacero faktorov, ktoré umelci do svojich diel vložia a vybrať z nich 3 najlepšie kúsky, ktoré si odnesú ceny Best of Show #1/#2/#3.

Vy ako návštevníci si prídete na svoje tým, že budete môcť z blízka nahliadnuť na tvorbu tetovaní, či dohodnúť si termín u ktoréhokoľvek zo zúčastnených tatérov s 10% zľavou.

Ako spoluorganizátori sa síce súťaženia nezúčastníme, ale to neznamená, že nebudeme mať pripravený náš box, kde bude zoskupený celý náš tím Black Horse Tattoo Bratislava a vy v ňom budete môcť okrem pokecania s nami aj vyhrať napríklad kerky v súťažiach.

Tešíme sa na Vás a vidíme sa na RACEINKU !